El lujo discreto "Low-key Rich Bitch" al estilo de Gwyneth Paltrow

El discret de luxe a l’estil de Gwyneth Paltrow

Aquesta temporada, la moda ens ha sorprès amb noves tendències, com ara "vestir de dopamina" o maximalisme a la recerca de serotonina, però també s'ha imposat la construcció d'un armari, relegant -se al fons de les modes efímeres. A les passarel·les, la "riquesa furtiva" (riquesa discreta) ha regnat tan absolutament com en els temps de Phoebe Philo, que, per cert, tornarà a la moda aquesta tardor.

Tot i que les visualitzacions de les peces de tardor-hivern 2023 a les passarel·les encara no estan disponibles a les botigues, ja podeu apreciar aquesta estètica en un defensor de minimalisme com Gwyneth Paltrow, mentre que es troba al centre d’un assaig que pesi ser un Col·lisió d'esquí, és la més discreta possible. El testimoni de la sala ha resultat ser una banalitat sorprenent, incloent -hi detalls com Paltrow Mesures a poc menys de 1,78 metres d'alçada i que Taylor Swift no és un amic proper, però, sens dubte, el més destacat ha estat el seu estil. /P>

Els amants de les memòries i els taulers d'ànim han de donar les gràcies per la televisió del judici, perquè Paltrow està donant una lliçó magistral del que Max Berling ha anomenat "gossa rica en clau baixa", que es podria traduir com a "rica pija discreta" . Un jersei de coll blanc perfectament plegat i un quadern de Smythson? Ones rosses impecables que semblen onades? Jewels cridaner, una bossa de color del brou d’os i un blazer gris ajustat amb el suc verd corresponent? No podeu ser més "ric discret pija". Paltrow fins i tot ha fet un cop d’ull al seu color de potència, el verd, amb un abric d’olivera que de seguida evoca expressions grans en qualsevol persona que segueixi la moda dels anys 90 a Instagram.

A Tascón hem recopilat els crèdits dels seus conjunts, que inclouen marques de luxe discretes com Audley, Chie Mihara, UGG, Hunter o Blundstone. Però aquest aspecte tracta menys de la marca i més de l’estil de la discreció de Waspy, un territori que Paltrow cultiva des de fa dècades. Ella la porta al seu ADN (fins i tot ha afirmat que la seva roba d'esquí és una que ha tingut durant anys i que es vesteix per passar desapercebut a les pistes). Des que va començar la pandèmia, l’esquí i la moda blanca del tennis s’han popularitzat, i l’estètica dels “antics diners” se sent com un antídot al món de Tiktok, en què tot es tracta de “mirar -me” i la fascinació contínua de la moda per Dones com Carolyn Bessette Kennedy i la princesa Diana, així com els aspectes discrets de "riquesa discreta" que apareixen successivament, gairebé no han començat a cremar -se. En una època diluïda, hi ha una fascinació per la idea d’un estil posat.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.