Política d'enviament

El país de lliurament sempre ha de coincidir amb el país de compra. Quan visites tascon.es indicaràs les preferències de País (regió) i Idioma, les localitats de lliurament estan relacionades amb les províncies disponibles que has seleccionat prèviament. Si en algun moment vols canviar de País (regió), pots fer-ho.

Per a evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar a algú en el domicili etc.), és indispensable emplenar correctament el formulari en el procés de compra.

TASCÓN posa a la teva disposició diverses maneres d'enviament que podràs seleccionar en el procés de compra, en funció del país de lliurament estaran disponibles alguns i altres no:

  • Recollida en botiga: Pots retirar la teva comanda a les botigues associades que tingui habilitades a Espanya. Una vegada la mercaderia arribi a la nostra botiga t'avisarem per email per a passar a recollir la teva comanda. Disposes de 15 dies naturals a comptar des de la data de recepció de l'email per a retirar-lo, passat aquest temps l'enviarà novament al magatzem i es tramitarà la devolució automàticament. És necessari presentar el número de comanda i la identificació de la persona que vagi a recollir-ho (DNI, NIE, etc.).
  • Lliurament en domicili: A través d'una empresa internacional de missatgeria es pot lliurar en l'adreça particular que ens indiquis en el procés de compra (domicili, treball, etc.-mai en apartat de correus ja que es necessita autenticar el lliurament).
  • Lliurament en Punts de Conveniència: també és possible rebre el teu paquet en un punt de conveniència de la nostra xarxa. Podràs consultar el teu punt més pròxim directament en seleccionar el mètode d'enviament en tramitar la teva comanda.

Tant el cost de l'enviament com els terminis de lliurament depenen del tipus d'enviament seleccionat i el podràs conèixer-los abans de tramitar el pagament:

Països Tipus de servei Termini de lliurament Preu
Espanya  Enviament Standard 2 a 4 dies laborables 4,95 €
Enviament Express 24h a 48h dies laborables 8,95 €
Enviament a Botiga 0 a 1 días laborables Gratis!
Unió Europea  Enviament Standard 3 a 10 dies laborables 8,95 €
Enviament Express 2 a 5 dies laborables 18,95 €
Resta del món Enviament Express 3 a 14 dies laborables 28,95 €

  • El cost de l'enviament es pot veure incrementat si el volum de la comanda realitzada és elevat o l'embalatge és especial.
  • Els terminis de lliurament poden ser superiors en èpoques de rebaixes i promocions.
Rebràs un email amb un codi de seguiment on podràs realitzar un seguiment dels diferents estats de la teva comanda, també cada vegada que la teva comanda canviï d'estat se't notificarà a través d'email.


Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. Aquest canvi serà aplicable a partir del moment en què s'inclogui la modificació en el contracte publicat en aquesta pàgina web, no afectant les comandes realitzades amb anterioritat.