Tascón Diagonal 462

La nostra primera botiga a Diagonal 462 Avenue va obrir les portes el 1959. Aquí trobareu els productes més exclusius que ofereix Tascón tant per a dones com per a homes, però també per a tot tipus d’ocasions. Monica i Sasha estaran encantats d’ajudar -vos!

Ubicació

Tascón Rambla de Catalunya 42

El petit és bonic! Tot i que a totes les botigues Tascón basem les nostres propostes en seleccionar els millors productes existents al mercat, és la nostra botiga a Rambla de Catalunya 42 la que millor representa la nostra proposta des de 1982. En aquest encantador espai trobaràs els nostres productes més destacats sense distraccions. Si és aquí és perquè és el nostre producte preferit! Cristina, Anna i Jimena, pura vitalitat i les nostres venedores més experimentades, et atendran com ningú!

Ubicació

Tascón Gran de Gràcia 72

Pocs districtes de Barcelona estan envoltats de tanta simbologia com Gràn i poques botigues d’encant arquitectònic com aquest punt de venda. Per descomptat, aquí és on trobareu més diversitat de productes, tan diversos com aquest encantador districte de Barcelona, ​​en un gran espai. Cristina i Margarita us aconsellaran amb una devoció per satisfer les vostres necessitats úniques. Us esperem!

Ubicació

Clarks Diputació 255

Donant servei des de 1969, a través de la nostra botiga al carrer de Diputació 255 Els nostres clients més fidels han passat i trobareu les millors vibracions gràcies a Carmen, Montse i Laura, Pure Joy i Good Service. Ah! És cert que! No oblidem el producte! La gamma més àmplia de productes de Clarks, des de sabatilles fins a botins, tant per a dones com per a homes, en un gran nombre de colors, però sempre amb un factor comú: qualitat, confort i, com a conseqüència, la vostra màxima satisfacció. Els coneixeu?

Ubicació

Clarks Gran de Gràcia 135

El 1925 es va inaugurar una de les primeres estacions de metro de la ciutat de Barcelona. El metro de Fontana que manté molts dels detalls originals de 1925, com ara els seus gairebé 20 metres de profunditat, la peculiar façana exterior o l’accés únic. Tanta tradició també té la marca Clarks, fundada el 1825 pels Cyrus i James Clark Brothers a Somerset, Anglaterra, on encara té la seva seu. Amb aquest encreuament històric, és aquí Dnane Fabianne i Tania donen vida a aquesta bonica petita botiga proporcionada amb la millor selecció de Clarks. Ara ja ho saps! Accessible per metro, creueu el carrer i amb els vostres nous Clarks tornen a caminar per la distància que desitgeu, els vostres Clarks són perfectes per a la caminada des del primer moment.

Ubicació